Pakistan Sud 2022 - KMD Travel

Du-te la conținut
PAKISTAN - Sud
Karachi-Hyderabad-Sehwan Sharif-Larkana-Mohenjo Daro-Sukkur-Bahawalpur-Multan-Lahore-Peshawar-Swat-Islamabad
15 Zile
ziua 1 - prezentare ora 13:30 pe aeroportul „Henri Coanda” Otopeni - Biroul inforinformatii; intalnire cu insotitorul roman de grup, plecare la Karachi, via Istanbul: orele 15:25–16:45, decolare spre Karachi ora 20:30.
ziua 2 - Karachi – Hyderabadpensiune completa Sosire pe aeroportul din Karachi la ora 04:25. Orasul este cel mai important centru economic si comercial al tarii, cu o diversitate etnica si religioasa, in care se gasesc moschei, catedrale si temple hinduse. Transfer la un restaurant local. Mic dejun. Tur panoramic - se va vedea Mausoleul construit in stil modern, unde este inmormantat Muhammad Ali Jinnah, intemeietorul Pakistanului, Moscheea Toba – constructie in stil modern; vizita Muzeului National. Dupa dejun plecare la Hyderabad, oras cultural, comercial, ce servea ca punct de tranzit intre zona urbana si cea rurala a provinciei Sindh. In drum, oprire pentru a vizita necropola Chaukhandi; mormintele sunt construite in stilul unic si specific doar provinciei Sindh, orientate de la sud spre nord, unele fiind ridicate dintr-un singur bloc de piatra, altele au grupate mai multe blocuri de piatra sculptata. La Thatta vom vizita superba moschee, cu o acustica perfecta, ridicata de Shah Jahan in semn de multumire pentru locuitorii care l-au adapostit cand a fost alungat de tatal sau; uimitoare sunt nuantele caramizilor smaltuite si caligrafia rafinata. Vizita Necropolei Makli – UNESCO; adaposteste numeroase morminte regale, a unor sfinti sufiti. Sosire si cazare la Hyderabad, hotel Indus.
ziua 3 - ..........
Pentru programul complet va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email.

Tip

Plecare: 15 Ocombrie 2022
Vedeti galerie foto >>
Servicii incluse:
 
- transport extern: avion Bucuresti-Karachi/Islamabad-Bucuresti, compania Turkish Airlines; taxe aeroport;  
- transferuri si vizite cu microbuz local;
- 14 nopti cazare cu mic dejun la hotelurile mentionate in program sau similare, 3-4-5*, camere standard;
- dejun si cina in zilele 02-13 si 1 cina in ziua 14 la restaurante locale;
- vizitele/intrarile prevazute in program, ghizi locali in timpul vizitelor; taxe de drum;
- insotitor roman de grup pe tot parcursul excursiei;
- taxa viza si procesare
Nu sunt incluse:
- asigurare medicala – obligatorie; asigurare storno recomandata ferm de agentie; taxe/vizite neprevazute in program; cheltuieli personale: apa/bauturi la mese, taxele pentru camere foto/video la monumentele unde se solicita, telefoane etc., bacsisuri pentru ghizi locali/soferi/ bagajisti
- excursiile optionale - care se organizeaza si achita la fata locului

Conditii de participare:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii; nu sunt acceptate pasapoartele temporare; asigurare medicala;
certificat digital european cu vaccinare sau cu recuperare dupa boala sau cu testare negativa – test PCR realizat in ultimele 72 ore inainte de calatorie, completarea formularului privind starea de sănătate prin intermediul aplicatiei informatice PASS TRACK APP, disponbila pe Google Play și Apple Store, cu cel mult 48 de ore înainte de călătoria în Pakistan.

Str. Vasile Lascar 5-7
Sector 2, Bucuresti 020491
office@kmd-travel.ro
+4 021 367 3230
+4 0787 816  168
Licenta de turism KMD Travel SRL nr.1326/09.12.2021; Brevet de turism – nr 22335 / 31.10.2012
Polita de asigurare privind rambursarea cheltuielilor de repatriere si/sau a sumelor achitate de catre turist, in cazul insolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism. seria I  nr.51107
KMD Travel SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu  nr. 32715
INFO CONS-tarif normal: 021-9551 www.anpc.gov.ro
M.D.T.R. – 0800 86.82.82

© KMD Travel 2022
Înapoi la cuprins