India

Bangalore - Mysore - Hassan - Hampi - Trichy - Madurai - Kanyakumari - Kumarakom - Cochin

3.285€

/ Persoana

Durata

14 Zile

Tip Circuit

Daily Tour

Nr. Persoane

min 15

Languages

English

India, oficial Republica India, este o țară din sudul Asiei. India se află pe locul 7 în ierarhia țărilor după suprafață, pe locul unu după numărul locuitorilor și este statul democratic cu cei mai mulți locuitori. India are o zonă de coastă cu o lungime de 7000 de km[6] și granițe cu Pakistan[notă] la vest, Nepal, Republica Populară Chineză și Bhutan la nord-est, și Bangladesh și Myanmar la est. În Oceanul Indian, ea este adiacentă cu țările insulare Sri Lanka, Maldive și Indonezia.

12 Zile

prezentare ora 08:00 pe aeroportul Henri Coanda Bucuresti-Otopeni, ghiseul de check-in al companiei aeriene,     intalnire cu insotitorul roman de grup, plecare la Bangalore, via Doha, decolare la ora 10:00, sosire Doha ora 15:30,     continuare spre Bangalore la ora 10:50.

mic dejun + cina sosire Bangalore ora 02:20; dupa incheierea formalitatilor de intrare in India, plecare la Mysore (aprox. 155 km /4 ore). Cazare la hotel Grand Mercure. 

Dimineata, dupa mic dejun: tur al orasului Mysore; se vor vedea Biserica St.Filomena – stil neo-gotic, una din cele mai inalte biserici din Asia, Palatul Jaganmohana – cu sculpturi complicate ce impodobesc intreaga structura, stil hindus. In piata Devaraja puteti vedea, chiar cumpara diverse mirodenii, tesaturi din matase, fructe, etc.

Vizita Palatului din Mysore, cunoscut ca Amba Vilas Palace, fosta resedinta a maharajahului din dinastia Wodeyar, cu domuri, turnulete, arcuri si colonade, valoros prin  sculpturile impresionante si prin operele de arta ce il impodobesc. Usile pline de sculpturi complicate, se deschid in fata unor camere pline de obiecte luxuriante. Tavanul maiestuoasei sali Durbar este acoperit cu ornamente si numerosi stalpi sculptati. Continuam spre colina Chamundi - se viziteaza Templul Chamundeshwari, cu vedere panoramica spre orasul Mysore. Incheiem ziua cu o plimbare relaxanta in Gradinile Brindavan, apreciata la nivel mondial pentru design-ul sau simetric, dupa modelul Gradinilor Shalimar din Kashmir. Infrumusetarea creativa a intregului complex a fost realizarea lui Mirza Ismail - conducatorul de atunci al statului princiar Mysore. 

 

(220 km – aprox 5 ore) - mic dejun + cina    Plecare devreme la Hassan, cu oprire la Sravanabelagola – vedere exterioara -, unul din cele mai vizitate locuri de     pelerinaj din sudul Indiei, renumit pentru statuia lui Bahubali – cea mai mare statuie monolitica din lume, dintr-o     singura bucata de granit, 58 m inaltime. 

   Belur are o frumusete regala, cu monumente rafinate, specifice dinastiei Hoysala. Halebidu se afla la 17 km de     Belur (Dwarasamudra - numele anterior) a fost vechea capitala regala a imperiului Hoysala, sec.X-XIV. Templele     din Halebidu sunt taiata in piatra moale ceea ce a permis crearea unor detalii foarte fine pe sculpturile de pe     peretii templelor. Atat Belur cat si Halebidu au devenit tinta multor distrugeri si jafuri in sec.14.

   Sosire si cazare la hotel Hoysala Village Resort.

pentru programul complet va rugam sa ne contactati

Pret: 3.285 euro/persoana – loc in camera dubla. Supliment camera singla: 880 eur/pers. Pretul este valabil pentru grup minim de 15 persoane; la grup cuprins intre 10 – 14 persoane: supliment 110 eur/persoana; sub acest numar, pretul se recalculeaza si se achita diferenta de pret sau excursia se anuleaza.

Plecare 12 noiembrie 2024

Conditii de participare:

pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii, cu minim 2 pagini consecutive libere; nu sunt acceptate pasapoartele temporare; asigurare medicala; 1 fotografie recenta color digitala tip pasaport, format jpeg dimensiuni 5×5 cm, dimensiune: minim 10 KB/maxim 1 MB, minim 350 pixeli x 350 pixeli si maxim 1000 pixeli (inaltime/latime); copie dupa viza anterioara India; copie pasaport; formular de viza electronic completat – vezi https://www.eoibucharest.gov.in   

From Tourist
Share This :