Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare pentru acest website

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.kmd-travel.ro
Accesand sau utilizand website-ul www.kmd-travel.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de KMD Travel SRL

Drepturile utilizatorului :
Utilizatorul www.kmd-travel.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului www.kmd-travel.ro :
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):
– aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
– garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
– Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
– Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.
Utilizatorul www.kmd-travel.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
Utilizatorul www.kmd-travel.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul www.kmd-travel.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.
Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre KMD Travel SRL la adresa office@kmd-travel.ro

Confidentialitatea datelor :
Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.kmd-travel.ro datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de KMD Travel SRL in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

Drepturi de proprietate intelectuala :
Materialele prezentate in cadrul website-ului www.kmd-travel.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea KMD Travel SRL sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

Clauze de neraspundere :
Site-ul www.kmd-travel.ro este un site cu continut informativ. KMD Travel nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.
KMD Travel nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru KMD Travel.
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea KMD Travel.
KMD Travel nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.kmd-travel.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare :
KMD Travel poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.
Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor KMD Travel si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.
Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.kmd-travel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.